Авг
09

Фолсваген голф

Автомобилот кој најбрзо го достигнал бројот од милион произведени парчиња бил Фолсваген голф. Почнал да се произведува во 1974 година, а за 31 месец веќе бил произведен милионитиот примерок.

 

.

. Posted in ОД СВЕТОТ

Последни коментари